ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Πήγαινε κάτω

ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Ιουν 10, 2017 10:30 pm
ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Πώς θα απαντήσουμε σε όλους όσους προσπαθούν να μας φιμώσουν; Κι εκείνους που προσέφυγαν στο ΣτΕ για ακύρωση του προηγούμενου νόμου, κι εκείνους που έκριναν ότι δε δικαιούμαστε να ψηφίζουμε το διευθυντή μας, και τους άλλους που άφησαν απέξω τους αναπληρωτές και τη γνώμη μας τη θεωρούν συμβουλευτική; Και βεβαίως σε όσους με το έτσι θέλω διατάζουν να κάνουμε αποχή και απεργία αποκρύπτοντας ότι είναι θέση του κλάδου η αξιολόγηση των στελεχών της εκπαίδευσης από τους συλλόγους διδασκόντων. Σ' αυτούς που λένε ψέματα ότι έτσι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και για τη δική μας αξιολόγηση στη συνέχεια. Ταυτίζοντας το δικαίωμα της βάσης να ελέγχει την εξουσία με την αυθαιρεσία των άνωθεν να μας χειραγωγούν μέσω της απειλής για μείωση μισθού ή ακόμη και απόλυσης.

Συνάδελφε, μην αφήσεις την ευκαιρία να χαθεί. Μη δώσεις δικαιώματα σε όσους μας θέλουν με το κεφάλι σκυφτό και κλειστό το στόμα, να στρέψουν εναντίον μας τη μη συμμετοχή μας. Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος. Να μπει οριστικά ταφόπλακα στο δικαίωμα να επιλέγουμε οι ίδιοι τους διευθυντές των σχολείων μας κι όχι η διοίκηση με τους διορισμένους της στο ΠΥΣΠΕ ούτε οι αντιπρόσωποι - αιρετοί που όλοι ξέρουμε ότι ελέγχονται στενά από τις παρατάξεις και τα κόμματα που ανήκουν.

Εξάλλου αν ζητούμενο είναι απλά και μόνο η αξιολόγηση και όχι ποιος αξιολογεί ποιον και με ποιο στόχο, τότε αυτοί που μιλάνε για δική μας αποχή θα έπρεπε να ζητήσουν και από τα μέλη του ΠΥΣΠΕ να μην πάρουν μέρος. Διορισμένους και αιρετούς. Ή μήπως η διαδικασία η δική τους δεν είναι αξιολόγηση;

Μας δουλεύουν, συνάδελφοι! Είναι πολλά τα λεφτά. Η αληθινή τους επιδίωξη είναι να διαλέξουν οι ίδιοι τους διευθυντές και χωρίς την παραμικρή αντίδραση εκ μέρους μας. Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα και προσμένοντας ποιον θα μας στείλει για τα επόμενα 3 χρόνια το ΠΥΣΠΕ.

Αυτό θέλουμε;;;


ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 498
Registration date : 09/12/2012

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης